RENE NATAN - EXPERT RITHUAL PARIS

Calitatea ridicata si eficacitatea produselor RITHUAL sunt asigurate de utilizarea celor mai avansate procedee biotehnologice, care conserva principalele ingrediente active, in conditii de fabricatie impuse de standardele GMP – Good Manufacturing Practice.

Blog

Pentru orice produs cumparat, livrarea se face in maxim 24 h, la domiciliu!

Available in: PARIS, LONDON, AMSTERDAM, LISBON, BARCELONA, ROUMANIE

International

In prezent produsele Rithual se pot cumpara din tarile din Europa. Cooperarea cu partenerii locali nu se limitează numai la vanzările de marfuri, ci includ diverse activităti cum ar fi: analize de piata, coordonarea activitatilor de marketing si distributie, schimb de experientă. Scopul nostru este de a construi o pozitie strategica pe pietele respective, aprecierea produselor Rithual, satisfactia clientilor fideli precum si a partenerilor de afaceri. Succesul intr-o piata straina presupune distribuirea produselor în functie de necesitatile si specificul pietelor.

Rithual a contribuit semnificativ la construirea pietei de suplimente alimentare.Succesul realizat in Franta de produsele RITHUAL, cat si in tarile din Europa, se bazeaza pe auto-disciplina, multa munca si eficacitatea produselor.

Cultura companiei noastre este construita pe principii etice solide, care alaturi de loialitatea angajatilor nostri, a creat din Rithual un brand de incredere cu rezultate dovedite.

Rithual reprezinta dovada ca poate exista o companie care sa reusesca castigarea recunoasterii intr-o ramura de exigenta pentru productia de suplimente fara un capital strain.