RENE NATAN - EXPERT RITHUAL PARIS

Calitatea ridicata si eficacitatea produselor RITHUAL sunt asigurate de utilizarea celor mai avansate procedee biotehnologice, care conserva principalele ingrediente active, in conditii de fabricatie impuse de standardele GMP – Good Manufacturing Practice.

Blog

Pentru orice produs cumparat, livrarea se face in maxim 24 h, la domiciliu!

Available in: PARIS, LONDON, AMSTERDAM, LISBON, BARCELONA, ROUMANIE

Articole

Rithual este secretul siluetei mele

Articol din: 26 februarie 2013
Citeste despre: rithual secretul siluetei mele

Anais, actrita de origine franceza a declarat : ,,Rithual SILHOUETTE este secretul siluetei mele!’’

Anais,artista in varsta de 32 de ani a recunoscut ca secretul cu ajutorul caruia afiseaza un corp impecabil pe covorul rosu este programul SILHOUETTE.

Anais a marturisit ca nu face sport prea des deoarece este comoda si ii este lene sa depuna efort: ,,Cred ca fiecare femeie apeleaza la un moment dat la un truc pentru a avea o silueta de invidiat. Nu sunt adepta dietelor si nici a sportului, asa ca incerc pe cat posibil sa-mi beau ceaiurile Silhouette zilnic si sa nu exagerez cu dulciurile.’’

Actrita este in forma,mănâncă de toate şi a reusit sa slăbeasca dupa nastere fără niciun efort,urmand programul Silhouette

PROGRAMUL SILHOUETTE este format din doua tipuri de ceai:
  • formula 1 - dizolva grasimile si stopeaza absorbtia acizilor grasi, grabeste procesul de ardere a grasimilor.
  • formula 2 - sustine mecanismele proprii de purificare ale organismului, imbunatateste circulatia sangvina si limfatica, favorizeaza eliminare toxinelor, si favorizeaza scaderea in greutate.

RITHUAL PARIS s-a bucurat de un succes remarcabil cu programul de slabit ,,SILHOUETTE’’, ce s-a dovedit a fi un aliat de incredere in lupta cu kilogramele in plus.

Pentru a scapa de kilogramele in plus este recomandat sa administrati ceaiul de slabit SILHOUETTE, care este compus dintr-un amestec de plante puternice si 100% naturale.

Ceaiul de slabit SILHOUETTE actioneaza rapid exact in zonele unde se localizeaza grasimea si nu prezinta efecte secundare.

Slabesti pana la 7 kg in doua saptamani cu ceaiurile SILHOUETE !


Produse Rithual Paris