RENE NATAN - EXPERT RITHUAL PARIS

Calitatea ridicata si eficacitatea produselor RITHUAL sunt asigurate de utilizarea celor mai avansate procedee biotehnologice, care conserva principalele ingrediente active, in conditii de fabricatie impuse de standardele GMP – Good Manufacturing Practice.

Blog

Pentru orice produs cumparat, livrarea se face in maxim 24 h, la domiciliu!

Available in: PARIS, LONDON, AMSTERDAM, LISBON, BARCELONA, ROUMANIE

Articole

Raluca a slabit 8 kilograme cu ceaiul Rithual Silhouette

Articol din: 19 noiembrie 2013
Citeste despre: rithual silhouette rithual paris ceai pentru slabit

 Raluca a facut mari eforturi sa slabeasca dupa nastere si a facut-o in timp record! A slabit 8 kilograme in trei saptamani !


,,M-am hotarat sa slabesc in momentul in care am urcat pe cantar si am vazut ca am 65 de kilograme. In momentul acela s-a declansat ceva in mintea mea si am hotarat sa slabesc urgent. Am renuntat la fainoase, dulciuri, sucuri acidulate si fast food. Am cautat pe internet un supliment care sa-mi reduca pofta de mancare si sa ma ajute sa slabesc rapid. Am gasit ceaiul de slabit Rithual Silhouette care ajuta la eliminarea toxinelor, detoxifiaza ficatul, arde grasimile si inhiba pofta de mancare. Ceaiul rithual silhouette m-a ajutat enorm, am baut in fiecare zi trei, patru cani cu ceai si mi-a redus pofta de mancare. M-am simtit mai energica si n-am mai avut probleme cu balonarea abdominala. Am avut trei mese principale, formate din lapte de orez sau soia cu cereale din porumb, piept de pui la gratar cu salata, branza, supa, fructe, legume si alte alimente care nu contin faina, prajeli si zahar. Cu ajutorul ceaiului rithual silhouette nu am mai avut pofta de mancare, mancam foarte putin si ma simteam satula. Vreau sa precizez ca ceaiul este 100%natural, nu da niciun efect advers, plantele sunt bio si combinatia de plante este perfecta pentru slabire si detoxifiere. Slabirea mea a fost naturala chiar daca m-am folosit de acest ceai de slabit. Dupa trei saptamani am slabit opt kilograme! Cantaresc 57 de kilograme si m-am apucat de sport. Mi-am facut un program de sport acasa si mai nou am inceput sa predau ore de aerobic . Slabirea mi-a adus multe beneficii si oportunitati!''


Produse Rithual Paris