RENE NATAN - EXPERT RITHUAL PARIS

Calitatea ridicata si eficacitatea produselor RITHUAL sunt asigurate de utilizarea celor mai avansate procedee biotehnologice, care conserva principalele ingrediente active, in conditii de fabricatie impuse de standardele GMP – Good Manufacturing Practice.

Blog

Pentru orice produs cumparat, livrarea se face in maxim 24 h, la domiciliu!

Available in: PARIS, LONDON, AMSTERDAM, LISBON, BARCELONA, ROUMANIE

Articole

A scapat de acnee cu Rithual Derm

Articol din: 19 noiembrie 2013
Citeste despre: gina pistolrithual dermrithual paris


Rithual Derm ajută la stimularea sintezei de colagen și elsatină în organism, menținând astfel tineretea pielii. Mai mult decât atât, acest produs ajută la menținerea elasticității pielii, ajutând la îndepărtarea ridurilor.

Datorită compoziției sale atent selecționate și pe bază de ingrediente active, Rithual Derm tratează afecțiunile pielii acționând din interiorul organismului.
Acest remediu naturist previne afecțiunile dermatologice și este benefic tenului. Tenul gras este predispus la apariția coșurilor și punctelor negre, însă Rithual Derm trateaza acneea cu succes.
Rithual Derm reprezintă metoda ideală pentru a curăța pielea din interior, iar astfel tenul se va menține sănătos și luminos.

,, Am scapat de imperfectiunile pielii cu ajutorul capsulelor Rithual Derm! Mi-a curatat tenul din primele zile. Tratamentele cosmetice nu ofera aceleasi rezultate ca Rithual Derm. Cele mai bune rezultate le obtii atunci cand iti ingrijesti pielea din interior. '' -Gina Pistol

Produse Rithual Paris