RENE NATAN - EXPERT RITHUAL PARIS

Calitatea ridicata si eficacitatea produselor RITHUAL sunt asigurate de utilizarea celor mai avansate procedee biotehnologice, care conserva principalele ingrediente active, in conditii de fabricatie impuse de standardele GMP – Good Manufacturing Practice.

Blog

Pentru orice produs cumparat, livrarea se face in maxim 24 h, la domiciliu!

Available in: PARIS, LONDON, AMSTERDAM, LISBON, BARCELONA, ROUMANIE

Articole

Cu Rithual Derm scapi de celulita si vergeturi!

Articol din: 26 februarie 2013
Citeste despre: vergeturi rithual derm

Rithual DERM ajuta la hidratarea tesuturilor ,la hidratarea fibrelor de colagen si de elastina si are efect de lubrifiere si de protectie a articulatiilor.Celulita apare cel mai adesea atunci cand pielea si tesuturile ei nu mai au suficient colagen si alte ingrediente esentiale sanatatii pielii.Cu Rithual Derm vei scapa de pielea cu aspect de coaja de portocala si vei capata o piele catifelata.

Vergeturile afecteaza atat femeile cat si barbatii, cele mai afectate zone ale corpului fiind soldurile, coapsele, abdomenul, sanii si partea superioara a bratelor. Initial apar ca niste linii rosiatice, devenind apoi albe. Din fericire capsulele Rithual Derm pot trata vergeturile cu succes. Ingredientele capsulelor refac cele trei straturi ale pielii.

Josephine

,,Este incredibil cum acest produs minunat, mi-a redat o piele atat de frumoasa.Recunosc ca inainte imi neglijam pielea corpului si nici macar nu foloseam o crema pentru a o hidrata. In momentul in care am descoperit Rithual Derm la recomandarea unor prietene am realizat cat de important este sa ai grija o piele hidratata .Din fericire acesta m- a ajutat sa-mi hidratez pielea din interior si m-a scapat de celulita .’’

Raisa

,,Dupa nastere am ramas cu vergeturi pe sani si abdomen.Am incercat diverse creme pentru indepartarea vergeturilor si regenerarea pielii insa fara niciun rezultat. Dermatologul mi-a recomandat Rithual Derm si mi-a explicat faptul ca pielea trebuie tratata din interior.Am urmat tratamentul cu Derm timp de 4 luni iar acum vergeturile de pe sani nu se mai vad iar cele de pe abdomen abia se mai cunosc.O sa continui tratamentul inca doua luni cu Rithual Derm si vreau sa va spun ca in toata aceasta perioada acest produs mi-a refacut pielea intregului corp iar tenul meu arata impecabil.’’


Produse Rithual Paris