RENE NATAN - EXPERT RITHUAL PARIS

Calitatea ridicata si eficacitatea produselor RITHUAL sunt asigurate de utilizarea celor mai avansate procedee biotehnologice, care conserva principalele ingrediente active, in conditii de fabricatie impuse de standardele GMP – Good Manufacturing Practice.

Blog

Pentru orice produs cumparat, livrarea se face in maxim 24 h, la domiciliu!

Available in: PARIS, LONDON, AMSTERDAM, LISBON, BARCELONA, ROUMANIE

Articole

Rithual Buste, cheia către un bust generos

Articol din: 19 noiembrie 2013
Citeste despre: marirea sanilorrithual bustepastile marirea sanilortratament marirea sanilorrithual paris

De ce să apelăm la bisturiu și la operații de mărire a sânilor când putem obține rezultatele dorite pe cale naturală? Nu avem nevoie decât de „Rithual Buste”, ceaiul 100% natural care ajută la mărirea si tonifierea sânilor. De altfel, această metodă își are originile în antichitate, când femeile din Orientul Mijlociu foloseau plante din compoziția ceaiului pentru a-și mări bustul.

Toate ingredientele din componența lui Rithual Buste sunt 100% naturale. Produsul tratează cauza pentru care femeile au sânii subdezvoltați, acționând la nivelul glandelor mamare, ajutând astfel la echilibrarea hormonilor și la stimularea creșterii sânilor. Pentru majoritatea femeilor, reactivarea glandelor mamare și dezvoltarea de celule noi și țesut mamar durează 2 luni, deși este posibil ca rezultatele să înceapă să apară într-un timp mai scurt. În general, creșterile considerabile (de la 3 cupe în sus) se vor vedea după aproximativ 5 luni.

Rithual Buste este compus din pulbere din semințe de mărar (Anethum graveolens), pulbere din semințe de anason (Pimpinella anisum), pulbere din fruct de fenicul (Foeniculum vulgare), pulbere de kudzu (Pueraria lobata), pulbere din rădăcină de ignam sălbatic (Dioscorea villosa), pulbere din frunze de damiana (Turnera diffusa).

O cutie de ceai Rithual Buste conține 60 de grame, suficient cât să vă ajungă pentru 15 zile. De regulă, ceaiul se prepară prin infuzie (o lingurință de plante la 250 ml de apă). Se consumă două căni de ceai pe zi, una dimineața și una seara, după masă.


Produse Rithual Paris