RENE NATAN - EXPERT RITHUAL PARIS

Calitatea ridicata si eficacitatea produselor RITHUAL sunt asigurate de utilizarea celor mai avansate procedee biotehnologice, care conserva principalele ingrediente active, in conditii de fabricatie impuse de standardele GMP – Good Manufacturing Practice.

Blog

Pentru orice produs cumparat, livrarea se face in maxim 24 h, la domiciliu!

Available in: PARIS, LONDON, AMSTERDAM, LISBON, BARCELONA, ROUMANIE

Articole

Marirea si tonifierea sanilor cu Rithual Buste

Articol din: 13 noiembrie 2013
Citeste despre: marire sanilor tonifierea sanilor rithual buste

Ca in orice problema medicala, exista un moment in care oamenii tind sa apeleze cu precadere la metode naturale de rezolvare, eliminand posibilitatea utilizarii unor corpuri straine (implanturi) si substante chimice pentru ameliorare/ rezolvare.

Cu Rithual buste se produce o reactie similara cu cea din perioada pubertatii, plantele furnizeaza estrogen si astfel are loc cresterea tesutului delicat din interiorul sanilor. Nu contine hormoni, ci doar plante rare care stimuleaza productia de estrogen.

Aceste plante din compozitia Rithual Buste pentru marirea sanilor sunt cunoscute sub denumirea de fitoestrogeni si reprezinta o forma a estrogenului uman, cu o compozitie si functie similara, stimuland cresterea tesutului mamar.

Ceaiul ,,Buste’’ pentru marirea sanilor este cea mai buna alegere fiind o alternativa naturala de marirea sanilor cu rezultate excelente. Ceaiul RITHUAL BUSTE are o istorie bine cunoscuta din antichitate datorita beneficiilor acestei retete. Se spune ca femeile din Orientul Mijlociu foloseau plantele din compozitia ceaiului pentru a-si mari bustul.

Dupa numeroase studii facute de specialistii nostri s-a constatat ca efectele ceaiului BUSTE, sunt cele mai multumitoare.


Produse Rithual Paris